Effective Ads
19feb/180

A3posters tbv winkels kunnen een prima reclamemiddel zijn

A3posters achter het raam

A3posters vormen een effectieve en voordelige manier om offline reclame te maken. Ze zijn groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om gemakkelijk en voordelig aangemaakt te kunnen worden.

A3posters in winkels

Winkeliers zijn nog wel eens geneigd om een A3poster in hun winkel op te hangen. Dat kan voor allerlei doeleinden zijn, zolang het de eigen business niet schaadt. Vooral aankondigingen voor het goede doel, verenigingen en dergelijke komen veel voor. Dus treedt u  bijvoorbeeld als sponsor op?  Dan is het een goede zaak om hier een poster (uiteraard met onze reclame erop) van te laten maken.

Een veel gebruikt formaat is de A3poster. Dit formaat is op de wat betere printers en kopieerapparaten goed te verwerken. Het gaat gemakkelijk en tegen acceptabele kosten. En op een A3poster kun je echt je boodschap al aardig zichtbaar kwijt. Zeker als je er ook nog eens meerdere tegelijk gebruikt.

A3posters op het prikbord in de buurtsuper

Grotere zaken als bijvoorbeeld een supermarkt van de Albert Heijn of de Jumbo nog wel eens een prikbord. Dit is meer voor grotere aankondigingen dan alleen hun "kaartjes" systeem. Ook daar kunt u uiteraard goed gebruik van maken. Het ziet er soms wat "goedkoop" uit. Maar afhankelijk van het productdat u wilt promoten kunt u het gemakkelijk controleren. Gewoon door even te blijven kijken. Dan kunt u zelf constateren dat veel mensen even een blik werpen op wat er hangt. Meer misschien nog wel dan je zo zou verwachten.

 

a3posters op het prikbord in de supermarkt.
 

Kortom, voor het promoten van eFlappen kunnen A3posters een goed alternatief bieden.

Vooral het feit dat het ontwerp relatief simpel te doen is, kan daarbij een belangrijke rol spelen. Ze zijn gemakkelijk in een kleine oplage te printen.

Combineren tot grotere posters

Ook kunnen we  een aantal A3posters samenvoegen  tot een A1 (4 x A3) of A0 formaat (8 x A3).  Het is wat minder gebruikelijk maar zeker te gebruiken. Vooral als de kwaliteitseisen niet al te hoog liggen.

Hier is er het nodige over te vinden Door die verzameling A4 posters als een groep op te plakken krijgen we toch een behoorlijk opvallend geheel. Je zou het zelfs nog met het dubbele aantal A4-tjes kunnen doen. A4-tjes zijn nog gemakkelijker te verwerken en te vervaardigen.

Een flinke groep kleinere posters, met een QRcode op elke poster zal zeker aandacht trekken. Het kan heel goed leiden tot mensen die ze gaan scannen om verder te kunnen kijken. Misschien werkt het nog wel beter dan met één grote.

Meer suggesties met posters?

Kijk ook eens bij

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.