Effective Ads
19feb/180

A4poster tbv woonhuizen. Een effectieve manier van reclame

A4poster tbv woonhuizen achter het raam

A4posters zijn gemakkelijk te maken. Elke printer en/of fotokopieerapparaat doet de truc. Daarna zijn A4posters op verschillende manierente gebruiken. Ze zijn daarbij heel flexibel.

De a4poster kent vele toepassingen

Er is bijna altijd wel een mogelijkheid om een kleine A4poster flink zichtbaar op te hangen. In een flat of appartementengebouw is er meestal wel een mogelijkheid. Vaak is er wel een prikbord in een hal of in een lift etc

.a4poster in gebruik bij de supermarkt

Toepassing in de supermarkt

Ga ook eens kijken bij bijvoorbeeld een supermarkt als de Albert Heyn of de Jumbo. Ook die hebben in hun winkel wel vaak welmogelijkheden om een a4poster op te hangen. Vaak als service voor mensen die cursussen geven en dergelijke. Als uw a4poster niet al te schreeuwerig commercieel is zal hij hier in het algemeen wel gedoogd worden.

 

Het vervaardigen van een dergelijke A4poster is meestal eenvoudig. Het is een kwestie van het gebruiken van een programma als Microsoft Word, Publisher of iets vergelijkbaars.

Het is in elk geval geen problematische heksentoer met allerlei exotische software. Printen van uw A4poster kan op elke standaard A4 printer.

 

a4poster als reclameobject bij het kunstwerk van Lisse
 

Wilt u uw A4 printje extra op laten vallen? Maak er dan een foto van en plaats die op de sociale media. De kans dat een bordje op een vreemde plaats wordt gedeeld is groter dan de poster zelf. Alleen een poster zal men al snel als reclame  benoemen en verwijderen.

 

a4poster tussen de koebeesten
 

Combineren tot Wildplakformaat

Ook is het mogelijk om uw A4-tjes te combineren tot een grote print. Bijvoorbeeld om voor "wildplakken" te gebruiken als u er maar weinig nodig hebt.

Een groep A4-tjes met bijvoorbeeld een QR-code er op kan dan net zo goed werken.

Zie voor een goed voorbeeld onderstaande indringende boodschap, geheel in A4-tjes uitgevoerd. Het vraagt wat creativiteit maar het werkt zeker.

 

a4poster tot groep gecombineerd
 

Online uitdelen

Waarom zou u uw A4posters niet online ter beschikking stellen? Wellicht brengt u een collega op een idee. Wie weet hangt een familielid, vriend of kennis hem nog wel voor op ook. En met een beetje geluk op een opvallende plek.

Zet u poster dus in PDF formaat ergens op internet neer. Zorg voor een downloadlink op uw website, blog, facebookprofiel etc.

Meer suggesties met posters?

Kijk ook eens bij

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.