MainPort messenger

Wat is Mainport messenger

Mainport messenger is een zeer simpele berichtenservice die direct ter beschikking staat van leden van het Mainport Art Netwerk. Hebt u iets te melden maar bent u geen lid? Neem dan contact op met een lid van het netwerk voor mogelijke plaatsing in overleg.

Waarvoor is Mainport messenger bedoeld?

Het is bedoeld om bijvoorbeeld een aankondiging te doen van een expositie, opening, vernissage etc. Of om een oproep te doen voor een shoot. Of om zomaar een vraag te stellen. Het gaat in elk geval om een korte boodschap. Voor langere stukken hebben we de mogelijkheid van onze weblogs.

Het gaat ook om berichten met slechts een korte houdbaarheid want ze worden na enkele dagen (bij de start van het project 5 dagen) bewaard om daarna automatisch definitief te verdwijnen. Het is dus ook niet bedoeld om websites te promoten etc want eventuele links zijn niet blijvend.

Reikwijdte

Uw boodschap wordt weergegeven op 150 websites en naast rond de 6000 kunstwerken.

Hoe werkt Mainport messenger ?

U vult hieronder uw naam en emailadres in. Dit wordt niet weergegeven maar dient als een directe reactiemogelijkheid (onzichtbaar voor de verzender) en ter controle of u lid van het Mainport Art Netwerk bent. Dit emailadres dient hetzelfde te zijn dat u gebruikt in de emailmogelijkheid van uw website.

Achter website kunt u een site opnemen waar u eventueel verder naar wilt verwijzen in uw tekst. De URL moet compleet zijn met http://.

Als u een afbeelding op wilt nemen dan moet deze elders op internet te vinden zijn. Vult u daarom achter "afbeelding" de volledige URL in compleet met http:// zoals aangegeven in de voorbeelden. Uw afbeelding mag daarbij op dit moment nog niet groter dan 150 x 150 pixels zijn.

Tot slot vult u het eigenlijke bericht in en klikt op [plaatsen]. Dat is alles, Wijzigen of zelf verwijderen is niet mogelijk.

 

*) = verplicht veld

Naam:		 *

E-mailadres:	 *

Website:		 
   in de vorm: http://www.website.nl

Afbeelding:	 
   in de vorm: http://www.website.nl/plaatje.jpg

Uw bijdrage :
*