Wanhoop niet als u de beurs niet kunt voorspellen!

Kunt u de effectenbeurs niet voorspellen? Dan bent u niet de enige. Maar er is geen reden tot wanhoop want er zijn genoeg interessante alternatieven om op de beurs te beleggen zonder over voorspellende gaven voorspellende gaven te beschikken.

Met een gestructureerde aanpak komt u er bijna altijd wel uit.

Beleggen is een kwestie van strategie. Welke u dan kiest doet er niet zoveel toe..

Vooral sommige adviseurs en goeroes doen het voorkomen dat je om goed te beleggen over voorspellende gaven moet beschikken waar een waarzegster met een glazen bol jaloers op wordt. Daarna praat men u een constructie aan waar ze zelf de nodige provisie op vangen. Puur eigenbelang dus.

De meeste beleggingsfondsen zien geen kans om de beursindex te evenaren, laat staan een beter rendement te halen ondanks alle moeite die gestoken wordt in het selecteren van wonderaandelen die torenhoge rendementen zullen gaan laten zien.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur kent u waarschijnlijk meer verschillende technieken dan menig adviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen. .

Meer weten? Wilt u meer weten over een bepaald onderewero dat in dit boek wordt aangesneden? In de overige boeken in deze serie vindt u beslist meer diepgravender informatie. Vrijwel alle informatie vindt u wel in één van de boeken terug.

Het boek "beleggingstechnieken" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 28 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan dergelijke overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "beleggingstechnieken" achteraf via uw eigen bank. U wordt wel direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden nadat u even uw gegevens op kunt gevenKlopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.U kunt er dus vandaag nog over beschikken en een start maken in de buitengewoon fascinerende wereld van het beleggen.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. Met een techniek als "averaging in" hebt u een supersimpele techniek die zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief heeft getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €7,- .
Dit is geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Ook is het boek geschikt voor moderne hulpmiddelen als de e-reader en de Ipad.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van beleggen bijbrengt.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit. En beleggers maken de meeste fouten juist door onzekerheid. Die kostbare fouten kunt u voorkomen.

Geautomatiseerde technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren (in heel veel gevallen door voorlopig even niets te doen)

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie, vaak maar één keer per jaar. Dus van de stress van het steeds maar kijken hoe de boel erbij staat bent u mooi verlost

Betaling van het boek (Gewoon vanaf uw bankrekening) en ophalen van de website is buitengewoon simpel (link aanklikken). Zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden