U Bent Bij Uw Geboorte Voorgeprogrammeerd Om Op De Beurs Te Gaan Verliezen
Er Is Gelukkig Iets Aan Te Doen

Maar vr u iets kunt doen moet u wel even
weten wt u moet doen

Welkom!

Op deze site van Compabo Trading & investment waar u alleen maar een beschrijving van een uniek boek gaat vinden. Een boek dat wel heel anders is dan de meeste boeken over beleggen. Een boek dat als u het straks in bezit hebt gaat vertellen waarom vrijwel iedereen uiteindelijk op de beurs zal verliezen en dat dit bij de gebruikelijke aanpak eigenlijk nauwelijks te voorkomen is maar meer iets wat automatisch zal gebeuren.

Verlies op de beurs is alleen te voorkomen als u als belegger zelf herkent wat er echt aan de hand is. En dat heeft weinig te maken met de beweging van beurs zelf. En met dit boek kunt u echt maatregelen gaan plannen om uw kapitaal, pensioen of waar u maar voor belegt, effectief te beschermen en te laten groeien.

En eigenlijk is het nog betrekkelijk simpel te doen ook.

Leer waarom het beroemde "Grijpen van uw kansen" nu net datgene is wat een belegger beslist NIET moet doen...
   
Leer waarom risicobeheersing zo enorm belangrijk is. Wat heet belangrijk? Uw succes met beleggen staat of valt er gewoon volledig mee. Het bepaalt of u wint of verliest.
   
Leer waarom het voorkomen van een verlies in het begin (bijvoor door allerlei kosten die in rekening gebracht worden) zo essentieel is. En dan is het ook al snel duidelijk waarom veel beleggingsfondsen, pesioenfondsen en beleggingsfondsen zo'n slecht resultaat blijken te geven.
   
Leer wie uw 14 voornaamste tegenstanders zijn op de het slagveld van de beleggerswereld die alle veertien op hun eigen manier en allen met een andere aanpak zullen proberen om eens even stevig van u te profiteren. Op de laatste vijand na. Die profiteert niet zozeer van u maar richt u op een meedogenloze wijze ten gronde.
   
Leer waarom de belangrijkste veroorzakers van verliezen eigenlijks niet of nauwelijks iets met beleggen, aandelenanalyses, voorspellingen en dergelijke van doen hebben.
   
De geringe investering in dit boek valt volkomen in het niet bij de enorme besparingen die u ermee gaat halen. Waarschijnlijk verdient u het bedragje bij uw eerste transactie al in een veelvoud terug.

Het boek dat geen serieuze belegger wil missen

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverd

Met dit zeker niet alledaagse boek "de beleggende holbewoner" krijgt u een heel andere kijk op de beleggerswereld gepresenteerd dan wat u normaal gesproken gewend bent. De meeste beleggersboeken zijn geschreven door beleggers voor beleggers en richten zich vooral op zaken als analyse en selectie.

Dit boek is echter geschreven vanuit de praktijk van een vroegere beleggingsadviseur die met vele spelers in de effectenwereld en het bankwezen heeft samengewerkt, voor en vooral ook ACHTER de schermen. En dan krijg je beslist een totaal andere kijk op de wereld van het beleggen.

Dit boek is ruim 60 blz A4-formaat en wordt geleverd als PDF die u zelf even moet downloaden. U wordt via de button hieronder direct naar een webpagina geleid waar u na het opgeven van uw gegevens uw boek kunt downloaden. U betaalt later via uw eigen bank(daar komen we nog op terug). U kunt er dus vandaag nog over beschikken en een start maken in de buitengewoon fascinerende wereld van het beleggen.

Het is duidelijk dat een boek dat u heel veel geld op gaat leveren ook best iets mag kosten. Doordat we bij deze vorm van online leveren de kosten laag kunnen houden vraagt het boek u slechts een investering van €7,-

Een absoluut koopje. Dat zult u met ons eens zijn als u straks ziet hoeveel kosten u door deze investering in uw zak gaat houden. En in tegenstelling tot beleggen is het RISICOLOOS!. Want u betaalt zelfs de digitale versie achteraf!

Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Een paar voorbeelden van zaken die u straks met dit boek leert te doorzien:

 

De rol van de reclame en de media die precies uw zwakke plekken zullen weten te raken. Maar u zult ze straks doorzien. Dat zullen ze niet leuk vinden!
   
Een gemene marketing truc om u blij te maken met het feit dat u lelijk voor de gek gehouden wordt. En...het is nog volkomen legaal ook dus u kunt er niets aan doen. Maar elke belegger die ermee geconfronteerd wordt -dus u en ik ook- gaat gegarandeerd voor de bijl.
   
U leert om dwars door koersvorming heen te kijken en te zien wat er achter schuil gaat. Kunnen we dan als chartist aandelen voorspellen middels koersen? Nee, daar zijn ze te grillig en te willekeurig verdeeld voor. Maar er is een alternatief...
   
U leert dat u voor het vak van daghandelaar met uw eigen geld een sterk masochistische inslag dient te hebben wilt u het financieel overleven zonder een maagzweer te krijgen.
   
We gaan in op het feit dat adviezen en wiskundige kansberekening nog wel eens een heel ander beeld op koopjes willen geven en vaak gewoon haaks op elkaar staan. Denk aan adviezen die wiskundig gezien niet houdbaar blijken.
   
u gaat inzien waarom portfolio-overzichten en rendementsoverzichten in de vorm zoals die vrijwel altijd verstrekt worden volslagen waardeloos zijn en eigenlijk de moeite van het openen van de enveloppe niet waard zijn.
   
U leert uw 14 voornaamste tegenspelers kennen en hoe u toch het hoofd aan hen kunt bieden.
En zeker de laatste tegenstander van de lijst is iemand die u daar al helemaal niet verdacht, laat staan verwacht.
   
U leert het extreem grote belang van risicobeheersing en waarom het voorkomen van een snel verlies van het grootste belang is. De mate waarin u risicobeheersing onder de knie heeft bepaalt voor een enorm deel uw toekomstige rendement
   
U leert om dwars door eenzijdige verkoopverhalen heen te kijken, hoe mooi en aantrekkelijk die op het eerste gezicht ook lijken te zijn.
   
En uiteraard komen we wel met een doodsimpele strategie die gewoon werkt en geen last heeft van de problemen die in het boek gesignaleerd worden. Een strategie die u uitstekend zelf via een online broker uit kunt voeren en waar u helemaal niemand bij nodig hebt.


Kortom, de geringe investering die u voor dit boek moet doen en de wel zeer geringe moeite die u even moet doen om het in bezit te krijgen, wegen dubbel en dwars op tegen de kennis waar u binnkort over beschikt.

Dus de voordelen nog even kort op een rij:

  • U krijgt een andere visie op de effectenwereld. Eigenlijk is het een soort van legale voorwetenschap die u veel geld op gaat leveren.

  • Het doorzien van verkooptrucs kan enorm veel geld besparen

  • U wordt zelfverzekerder bij uw beleggingsbeslissingen en dat is een goed gevoel. Van dat getwijfel krijg je een punthoofd.

  • U hebt een prima weerwoord op allerlei betweters om u heen die u alleen hun successen zullen vertellen. Men zal versteld staan van uw standpunten en hoe u die kunt verdedigen

  • Het geeft enorm veel rust als u niet doorlopend met het gestress van steeds weer die kleine verliezen wordt geconfronteerd en die zijn er vrijwel net zoveel als kleine winsten!

  • U bent als belegger uzelf en u holt straks niet meer achter de meute aan die aan elke hype geld denkt te verdienen om later toch weer te moeten klagen dat ze er weer ingetrapt zijn...

 

Weet u nog een goede (of zelfs een slechte) reden te bedenken om dit boek NIET aan te schaffen? We zouden het ook niet weten. Dit is gewoon een boek dat elke belegger en zeker iedereen die overweegt om belegger te worden gelezen moet hebben.

Ook als u niet direct zelf belegt zult u wel veel gebeurtenissen en cijfers van pensoenoverzichten, beleggingsfondsen en dergelijk beter gaan begrijpen, met name hoe die met uw geld omgaan.

En voor die 7 euro hoeft u de investering natuurlijk al helemaal niet te laten.

We rekenen achteraf af via uw eigen bank. Mocht er bij wijze van uitzondering toch iets niet goed gaan dan staan onderaan de pagina de links die u nodig hebt om verdere ondersteuning te krijgen.

Dus ga NU over tot een volledig risicoloze bestelling. U zult er geen moment spijt van krijgen.

 

 

 

 Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden