DE ZIN EN ONZIN VAN
ELLIOTT EN FIBONACCI


Elliott en Fibonacci.
Is hun faam bij beleggers eigenlijk ergens op gebaseerd?

In de loop der jaren zijn er vele boeken volgeschreven over de theorie van Elliott die vaak wordt gekoppeld aan het werk van Leonardo van Pisa, ofwel Fibonacci.

De zogenaamde reeks van Fibonacci kent een aantal op het eerste gezicht mysterieuze eigenschappen. Maar zijn die wel zo uniek? En zijn ze uniek genoeg om er aandelenkoersen mee te voorspellen?

Binnen een uur kent u het geheim van
Elliott, Fibonacci en hun getallen

En dan weet u dat er bepaalde wetmatigheden in koersen van effecten te vinden zijn. Dan weet u dat het allemaal zelfs wiskundig te bewijzen is. Maar ook dat het flauwekul is om deze wetmatigheden aan een Middeleeuwse ziener toe te schrijven.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de fascinerende wereld van de getallenreeksen in combinatie met aandelenkoersen. Of u er in gelooft of niet, het zal uw blikveld op het gebied van aandelenanalyse in elk geval een stuk verruimen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig zijn ontwikkeld om in hooguit een uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over Elliott, Fibonacci en hun mystieke getallen.

Verbazend eenvoudig. Het aantal basis begrippen dat u er voor moet beheersen zijn op de vingers van één hand te tellen. Binnen een uur praat u er over mee.

Betrouwbaar. Er zijn niet veel cijfers over de betrouwbaarheid van de signalen maar de aanhang die Elliott en Fibonacci hebben is indrukwekkend.

Zie het zelf. Een spreadsheet met alle mogelijkheden om zelf de werking van Fibonaccireeksen uit te testen wordt meegeleverd.

Het boek De Zin en Onzin van Elliott en Fibonacci is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 36 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Ook durven we de zaken die niet lijken te kloppen in de theorie bij de naam te noemen. Aan kritiekloos napraten van goeroes doen we niet.
wegen naar welvaart

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U bestelt "De Zin en Onzin van Elliott en Fibonacci" met behulp van de knop onderaan de pagina. U wordt na het invullen van uw gegevens direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. Betaling komt later. (komen we nog op). U kunt dus vandaag nog over "De Zin en Onzin van Elliott en Fibonacci"beschikken en over een uur weet u alles wat u weten wilt.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek dat u een groot aantal nieuwe inzichten voor uw aandelenanalyse gaat geven zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar €7,-- en u betaalt ook nog eens achteraf. Ook de digitale versieKlopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie.

En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Goed, nauwelijks geld voor een dergelijk gespecialiseerd boek, natuurlijk. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek over Elliott geld op omdat u betere analyses kunt maken omdat u weet wat zinvolle informatie is en wat onzin

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een bepaald fonds goed in elkaar zit.

Men zal niet begrijpen waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Maar om die aanpak te kunnen doen is de kennis van dit boek natuurlijk wel wenselijk.

Betaling van het boek via uw eigen bankrekening binnen veertien dagen en ophalen van de website (alleen een link aanklikken in een email die u ontvangt) is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden