Goede beleggers lezen grafieken alsof ze een spannend boek zijn.
En wat leest u er in?

Grafieken lezen is een onmiskenbaar stuk kennis van elke belegger. Er is inderdaad heel veel uit te halen. Maar dan is het wel noodzakelijk dat je eerst weet hoe de diverse grafieken tot stand komen en wat de achtergrond er van is.

Pas als we dat kunnen dromen is de volgende stap de interpretatie van de verschillende grafieksoorten om er betrouwbare koop- en verkoopsignalen aan te ontlenen.

Binnen een uur kent u de geheimen van elke soort grafiek.

Sommige grafieken zijn relatief simpel en zijn ook in elk spreadsheetprogramma terug te vinden. Anderen, zoals de KagiChart, Three Line break en de lastige lijkende maar eigenlijk juist simpele Point and figure charts vinden we alleen in de wat meer gespecialiseerde software terug. Maar ook dan is het goed te weten waar we nu naar kijken en hoe dat tot stand komt.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de fascinerende wereld van de getallenreeksen in combinatie met aandelenkoersen. Of u er in gelooft of niet, het zal uw blikveld op het gebied van aandelenanalyse in elk geval een stuk verruimen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over met maken van grafieken.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist geen enkele voorkennis op het gebied van beleggen. Binnen een uur praat u mee over het onderwerp.

Meer weten? Wilt u meer weten over een bepaald type grafiek? In de overige boeken in deze serie vindt u meer diepgravender informatie.

Het boek "het maken en lezen van grafieken" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 24 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet.
wegen naar welvaart

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U bestelt het boek "Het maken en lezen van grafieken" door op de knop onderaan de pagina te klikken. U wordt na het invullen van uw gegevens direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. De betaling komt later wel (Daar komen we nog op terug). U kunt dus vandaag nog over "Het maken en lezen van grafieken" beschikken en over een uur weet u alles wat u weten wilt.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek opent de weg richting de volledig op grafieken gebaseerde technische analyse die van onschatbare waarde is voor het kopen en verkopen van effecten. Toch kost dit boek maar €7,00.
Natuurlijk geen geld voor een dergelijk gespecialiseerd boek. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek is een onmisbare basis als u met technische analyse aan de gang wilt. Door de goede aandelenanalyse die daarmee mogelijk is, verdient u waarschijnlijk leuk geld.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een bepaald fonds goed in elkaar zit omdat de informatie die in de grafieken zit nu ook voor u ter beschikking komt.

Als u goed met grafieken over weg kunt en ze moeiteloos kunt lezen en interpreteren, dan krijgt u al snel een voorsprong op andere beleggers.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die wil weten welke informatie er in die grafieken verscholen zit!Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden