Zou het niet handig zijn als u in kon schatten wanneer de beurs weer omhoog of omlaag gaat?

Kunt u de beurs niet exact voorspellen? Dat kan nog wel eens meevallen. Beurzen lopen via een een bepaald ritme en koerspatronen maken het vaak mogelijk om inzicht in dat ritme te geven. Als u eenmaal de achtergronden door hebt dan kunt u rustig op de beurs gaan beleggen zonder over de nodige voorspellende gaven te beschikken.

Er bestaan een aantal koerspatronen en de meeste zijn relatief gemakkelijk te herkennen. Met enige oefening leest u er alles uit wat u maar nodig hebt. Sommige mensen denken dat Technische Aandelenanalyse met zijn steunlijnen en weerstandslijnen een kwestie is van domweg wat lijntjes trekken en ze zijn vaak heel verbaasd als deze lijnentrekkerij een wiskundige achtergrond blijkt te hebben.

Elke beurs loopt namelijk volgens een cyclus!
En Koerspatronen maken die zichtbaar.

Belangrijk bij beleggen is de trend. Het heeft geen zin om te kopen zolang de trend nog neerwaarts en het heeft geen zin om te verkopen als de trend nog opwaarts is. In beide gevallen zijn we een dief van de eigen portemonnee. Maar zoals u in dit boek zult zien is een trend ook niet meer dan een wat langer lopende cyclus.

En we moeten weten wanneer die trend tot een einde is, zodat we adequate maatregelen kunnen nemen zoals het verkopen van een portefeuille of deze ten minste te ver verzekeren. Ook hier geldt dat koerspatronen vaak interessante koop- en verkoopsignalen laten zien. .

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet u meer over cycli en de hulpmiddelen om dit zichtbaar te maken dan menig adviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen. De technieken die gebruikt worden wijzen meestal zichzelf. Als we eenmaal begrijpen wat we zien zijn deze technieken buitengewoon gebruiksvriendelijk.

Meer weten? r zijn nog meer boeken in deze serie en als u verder wilt leren op dit gebied dan zult u zien dat er ook op dat gebied nog wel iets te vinden is.

Het boek "koerspatronen" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 28 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie over koerspatronen, cycli, steun-en weerstand, driehoeksformaties en dergelijke die direct te gebruiken is. Aan overbodige informatie om het boek nog wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek "koerspatronen"? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "koerspatronen" met behulp van het overbekende IDeal en u wordt na betaling direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt er dus vandaag nog over beschikken. Alle technieken zijn direct toepasbaar. Heeft u een grafiek, bijvoorbeeld via een internetsite? Print hem uit en u kunt aan de gang.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek kan iedereen aan simpele doch uiterst effectieve beleggingstechnieken helpen. De studie koerspatronen is ongeveer zo oud als de aandelenanalyse en heeft zich in de praktijk over een zeer lange tijd uiterst effectief getoond. Toch kost dit boek met een dergelijke techniek maar €7,00.
Dit is geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Ook is het boek geschikt voor moderne hulpmiddelen als de e-reader en de Ipad. Maar er is nog iets vreemds: U betaalt dit digitale boek gewoon achteraf.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van beleggen bijbrengt.

Dit boek geeft een stuk gemak omdat de technieken heel snel in praktijk te brengen zijn. Een afdruk van een grafiek, waar dan ook vandaan, zal daarvoor voldoen. (Check de mogelijkheden een van het financiële deel van Yahoo!)

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit. En beleggers maken de meeste fouten juist door onzekerheid. Die kostbare fouten kunt u voorkomen.

Technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren (meestal door niets te doen) omdat u kunt zien of een trend tot een einde aan het komen is of dat er sprake is van een overtrokken paniekreactie, zoals vaak het geval is.

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie, vaak maar één keer per jaar. Dus van de stress van het steeds maar kijken hoe de boel erbij staat bent u mooi verlost

Betaling van het boek (gewoon via uw eigen manier van rekeningen betalen) en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden