U weet dat moneymanagement bepaalt of u winst of verlies gaat maken bij uw beleggingen?

Veel mensen gaan er van uit dat het selecteren van de juiste aandelen bepaalt of je winst of verlies gaat maken. Niets is echter minder waar...Deze selectie blijkt voor slechts 10% het resultaat te bepalen, waar goed moneymanagement goed is voor de helft.

Moneymanagement is eigenlijk meer risicomanagement en het bepalen van uw inleg. Deze twee factoren zijn namelijk doorslaggevend. Er bestaan een flink aantal technieken waarmee zaken als inleg en risico te optimaliseren zijn. Vooral het terugdringen van het risico op verlies is van het grootste belang.

Meer dan 20% verlies is nauwelijks meer terug te winnen!

Goed inzicht in wat u aan het doen bent met uw beleggingen en handel in derivaten is dan ook van het grootste belang. In dit boek vinden we dan ook zaken terug als Risico, Vuistregels voor risicobeperking, Gain, Tradingsysteem, Wiskundige verwachting, Kengetallen, Sharpe ratio, Z-score / vertrouwensfactor, Lineaire correlatie, Winst/Verlies ratio, Percentage winnende trades, Traders Edge, Drawdown, PRR, Systeemprofiel, Inzetpercentage, Fixed amount trading, Fixed fraction trading, Optimal f, Martingale trading, Optimale herbelegging, Het berekenen van het optimum, Het aantal contracten, Opties en optimal f, Risk of ruin, Compleet voorbeeld, Montecarlo simulatie, Gevoeligheid startmoment, Software

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over moneymanagement is niet anders. Over een uur weet u meer over risico, inlegpercentages en de hulpmiddelen om deze te berekenen dan menig beleggingsadviseur.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen of het handelen in derivaten. De technieken die gebruikt worden worden vanaf de basis uitgelegd en vereisen geen wiskundige achtergrond.

Meer weten? r zijn nog meer boeken in deze serie en als u verder wilt leren op dit gebied dan zult u zien dat er ook op dat gebied nog wel iets te vinden is.

Het boek "moneymanagement" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 45 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie. Aan overbodige informatie om het boek nog wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverd

Wilt u een indruk van de inhoud van het boek "moneymanagement"? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "moneymanagement" afteraf. Inderdaad, ook de digitale versie. U wordt na betaling direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. Ook ontvangt u per email de betalingsinstructies.

Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.U kunt er dus vandaag nog over beschikken. Alle technieken zijn met behulpd van een spreadsheet als bijvoorbeeld EXCEL direct toepasbaar.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek kan iedereen helpen om kostbare risico's te voorkomen. Toch kost dit boek met een groot aantal technieken maar €7,00.
Dit is uiteraard geen geld voor een dergelijk boek dat u veel geld op kan leveren. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Ook is het boek geschikt voor moderne hulpmiddelen als de e-reader en de Ipad.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van risicobeheersing en herbeleggen bijbrengt.

Dit boek geeft een stuk gemak omdat de technieken heel snel in praktijk te brengen zijn.

U krijgt een stuk zekerheid dat het risico van uw beleggingsportefeuille minimaal is. Die kostbare fouten in uw risicobeheer kunt u voorkomen.

Technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want u kent op voorhand uw risico en weet dat dit middels de technieken uit dit boek geminimaliseerd is.

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen slechts af en toe actie. En het is al helemaal niet nodig om constant achter de PC te zitten om alles op de minuut te volgen.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve strategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden