OPTIEFUNDAMENTEN I

 

Opties Zijn Voor Veel Mensen
"Het Einde!"
Ofwel Van Hun kapitaal
Ofwel Als Prima Beleggingsmogelijkheid.
Het Kan Allebei.
Dat Beslist U Zelf.

Opties zijn ideaal voor verzekeringsconstructies en voor het verkrijgen van een hoger rendement op uw effectenportefeuille. Voor mensen die graag spannend leven zijn er vele speculatiemogelijkheden die kans geven op een zeer hoog rendement en het volkomen verlies van uw geld.

Maar als u na het lezen van dit boek weet wat u aan het doen bent is dat risico ook nauwelijks aanwezig.

Heel belangrijk voor een optiebelegger is kennis. Kennis, kennis en nog eens kennis. Want het is bijzonder gemakkelijk om met opties iets verkeerd te doen. Zeker als u "voorzichtig eens iets wilt proberen". Dat gaat fout. Gegarandeerd!

Hebt u de kennis die nodig is om
verantwoord met opties
te beginnen?

Vindt u zelf van niet? Dan is dit boek ideaal voor u. Het is bedoeld voor mensen die helemaal niets van opties afweten. Of er wel eens van gehoord hebben maar die toch het gevoel hebben dat het niet helemaal verantwoord is om in het diepe te springen.

Achtergronden. Niet het spannendste onderwerp maar wel goed om een gevoel te krijgen waar opties voor bedoeld zijn.

Opties zijn handel in rechten. Handel in rechten klinkt vaag. Dat is het in eerste instantie ook. Maar er zijn geweldige beleggingsconstructies en verzekeringsconstructies mee te bouwen.

De aankooprechten van de calloptie. Er kunnen vele redenen zijn waarom u nu nog niet koopt maar pas in de toekomst. Een calloptie verzekert u van een kooprecht.

Aandelen zijn leuk maar gevaarlijk. Aandelen kunnen in het niets verdwijnen. Daar zijn vele voorbeelden van. Daf, Fokker, Fortis, om maar eens een paar te noemen. Ze kunnen ook spectaculair dalen wat u minimaal een fors papieren verlies op gaat leveren. Met een putoptie dekt u zich in elk geval tegen deze problemen in.

Orders. Orders rond de handel in opties zijn er in vele soorten en maten. Zorgt u er wel voor dat u de juiste kiest? Een foutje kan verrassende effecten geven.

Er ontstaat geen geld op de Optiebeurs.
Dat betekent dat als u een optie koopt, iemand anders die optie verkoopt. Ontmoet in dit boek uw tegenstander, de schrijver van de opties. En dat is vaak een zeer ervaren specialist die graag geld aan u gaat verdienen.

Het boek Optiefundamenten I is het allereerste deel van onze boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 34 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is
wegen naar welvaart

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt Optiefundamenten I achteraf via uw eigen bank. U wordt wel direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt er dus vandaag nog over beschikken en een start maken in de buitengewoon fascinerende wereld van de opties. We komen er nog op terug.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek wat u zoveel extra mogelijkheden bij uw beleggingen gaat geven zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar 7,00.
Een absurd laag bedrag natuurlijk voor een dergelijke gespecialiseerd boek, dus hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en personen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek duur voor de consument en de schrijver houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Maar het wordt nog veel gekker:Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. Opties kunnen prima alternatieven bieden voor aandelen, zoals u straks gaat zien.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u een portefeuille kunt beveiligen zonder al te veel kosten, wat u bij een flinke val van de beurs (en de komen gewoon af en toe!) veel geld gaat besparen.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw vermogen zo beschermd kan worden en dat u ook toegang krijgt tot beleggingsmogelijkheden die u op dit moment niet heeft . En zekerheid is voor iedereen gewoon een prettig gevoel

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u alle delen gelezen hebt dan weet u aardig wat af van opties. Maar om die te kunnen begrijpen is de kennis van dit boek een absolute noodzaak

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden