OPTIEFUNDAMENTEN II

 

Kennis van opties is belangrijk
Kennis hoe er geld mee te verdienen is nog veel belangrijker.

Veel mensen beschikken best over de nodige theoretische kennis van opties, bijvoorbeeld door het lezen van deel I uit deze serie, maar dan komt de vraag hoe die kennis in geld om te zetten.

Geld verdienen met opties is een verhaal apart. Dan komen we in de wereld van de handel met het grote aantal mensen dat toch wel erg graag iets aan u wil verdienen.

Hebt u de kennis die nodig is om
verantwoord in de optiemarkt te stappen?

Als u zelf nog vindt van niet dan zal dit boek u een stuk verder helpen. Optiefundamenten II is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met de handel in opties en niet zomaar bij een bank binnen willen stappen. Al is het maar omdat u ook wel weet dat de kennis van deze complexere producten er op het doorsnee bankkantoor ook volledig bij inschiet.

Selectie. Het selecteren van niet alleen de juiste optie maar ook de juiste klasse en serie zijn van groot belang en bepalen of u wint of verliest.

Hefboomeffect. Het hefboomeffect of "leverage"is de grote kracht en tegelijkertijd het grote gevaar van opties. U leert het te gebruiken in uw voordeel.

Winst/Verlies diagrammen. Optieconstructies worden meesten uitgelegd middels Winst/Verlies diagrammen. Die lijken lastig maar dat valt reuze mee als u weer waar u naar kijkt en na het lezen van dit boek weet u dat.

Omgaan met callopties. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van callopties, niet alleen gekocht maar ook geschreven om extra rendement op een portefeuille te verkrijgen.

Optiemaal gebruiken van putopties. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van putopties, niet alleen om voldoende beschermning van een portefeuille te verkrijgen maar ook om goedkoper aandelen te kunnen kopen.

Doorrollen. Soms gaat een aandeel de andere kant op dan u verwacht had. Dan moet u weten wat uw mogelijkheden zijn. Het zogenaamde doorrollen van opties is dan n van die mogelijkheden die u dan ook zeker in de vingers dient te krijgen.

Optieconversie. Callopties, putopties en aandelen zijn onderling uit elkaar te maken...We komen dan in de wereld van de synthetische aandelen en de equivalente optieposities. Iets waar een alerte belegger leuk geld in kan verdienen.

Het boek Optiefundamenten II is het tweede deel van onze boekenserie over beleggen in opties, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 44 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt in het algemeen als heel goed beschouwd.
optiefundamenten II

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt Optiefundamenten II gewoon achteraf via uw normale bankrekening. Direct na het opgeven van uw gegevens wordt u direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt er dus vandaag nog over beschikken. Sterker nog, na enkele seconden. Op korte termijn kunt u dan starten met de handel in opties..

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek wat u zoveel leert over beleggingen in opties zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar 7,00.
Een zeer laag bedrag natuurlijk voor een zo gespecialiseerd boek. "Hoe kan dat dan?", zullen vele lezers denken. Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek (te) duur voor de consument en de schrijver van het boek houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Normaal moet u digitale producten altijd vooruit betalen. Maar niet bij ons:Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. Opties kunnen prima alternatieven bieden voor aandelen, zoals u straks gaat zien. U leert optimaal met deze vaak lastige en weerbarstige materie omgaan.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u optimaal selecties maakt en hoe u deze vergelijkt met andere mogelijkheden zodat u altijd de beste kunt kiezen.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw vermogen zo beschermd kan worden en dat u ook toegang krijgt tot beleggingsmogelijkheden die u op dit moment niet heeft . En zekerheid is voor iedereen gewoon een prettig gevoel

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u alle delen gelezen hebt dan weet u aardig wat af van opties. Met een beetje geluk zelfs meer dan uw adviseur bij de bank want de kennis van niet-alledaagse producten is daar meestal uitermate gering.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek op de handel in opties mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden