OPTIEFUNDAMENTEN III

 

Begrijpt u de prijsvorming van opties? Die lijkt soms heel bizar maar hier wordt het geheim onthuld waarom dat slechts zo lijkt

Stel dat u over de nodige kennis van opties beschikt, bijvoorbeeld door het lezen van deel I en deel II uit deze serie. Dan ontdekt u al snel dat de koersen van opties een eigen weg lijken te gaan. Met dit boek ontdekt u al snel dat die weg niet zo toevallig is maar gebaseerd is op een theoretische grondslag.

En dan is het toch wel erg handig om iets van de theoretische achtergrond te begrijpen.

Met de theorie achter de hand zijn koersveranderingen bij opties vanzelfsprekend in plaats van onbegrijpelijk

Met dit boek krijgt u inzicht hoe opties reageren op veranderingen in de omgeving, bijvoorbeeld in de onderliggende waarde, de rentestand, de iedere dag afnemende looptijd en dergelijke. Dat betekent dat u eenvoudig op koersveranderingen bij uw opties door die veranderingen in de omgeving kunt anticiperen. Een aantal onderwerpen die aan de orde gaan komen:

Volatility. De beweeglijkheid ofwel de volatility is een belangrijke prijsvormer van opties. We kennen volatility in verschillende varianten die u hier leert te berekenen.

Binaire systemen. De prijsvorming van opties komt uiteindelijk vanuit de boomstructuur die ontstaat uit de de dagelijkse koersvorming. Hier leert u de verschillende varianten kennen.

Voorspellingen. Hoe waarschijnlijk is het dat een optie een bepaalde waarde bereikt? Of hoe ver kan een optie in theorie komen binnen een bepaalde tijd? Vragen die u met dit boek leert te beantwoorden.

En dan alle Grieken. Opties hebben allerlei afgeleide kenmerken die met Griekse letters worden aangeduid. In dit boek komt u ze tegen en leert u wat u er mee kunt. Denk aan de Theta, de Gamma, De Vega en de Delta.

Neutrale posities. U leert de krachtige mogelijkheden kennen van neutrale posities. Een veilige manier om uw aandelen te beschermen of optimaal van koersveranderingen te profiteren,

Optiespectrum. Het zogenaamde optiespectrum kijkt hoe ver een koers van een langlopend gemiddelde afwijkt om daarna aan te geven welke optiestrategie op dat moment de beste is.

Het boek Optiefundamenten III is het derde deel van onze boekenserie over beleggen in opties, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle zeven titels over optiebeleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 48 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt in het algemeen als heel goed beschouwd. Enige kennis van wiskundige symbolen is aan te raden.
optiefundamenten III

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt Optiefundamenten III gewoon via uw normale rekening. Instructies vindt u op de email die u direct na uw bestelling ontvangt, samen met de link naar het boek.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek wat u zoveel leert over beleggingen in opties zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar 7,00 waarbij u ook nog na ontvangst (Bij een digitaal product, waar vindt u dat?) mag betalen.
Een zeer laag bedrag natuurlijk voor een zo gespecialiseerd boek. "Hoe kan dat dan?", zullen vele lezers denken. Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek (te) duur voor de consument en de schrijver van het boek houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u geld opleveren als u eenmaal een beetje doorziet welke factoren allemaal op de optieprijs van toepassing zijn en hoe ze die benvloeden.

Dit boek bespaart u veel geld. Als u weet hoe optieprijzen zullen reageren dan zult u het ook gemakkelijker krijgen met het zorgen voor de beste selectie.

U krijgt een stuk zekerheid omdat u bu echt begrijpt wat er allemaal op de optiemarkt gebeurt op het gebied van prijsvorming.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Met deze kennis gewapend zullen er weinig beleggers zijn die meer van de materie afweten dan u.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek op de handel in opties mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden