Oscillatoren
 


Het geheim van de golfbewegingen onder de beurs

DDe beurs is van tijd tot tijd in een trendmatige beweging. Een trend omhoog of omlaag. Maar het grootste deel van de tijd is er geen sprake van een echte trend. Op dat moment krijgt de beurs een min of meer horizontale beweging en zullen trendgerelateerde beleggingen een hele grote kans hebben om op verlies te eindigen. De diversie indicatoren voor deze markten, meestal samen de oscillatoren genoemd, onderkennen deze situatie. Ze voor komen niet alleen een verkeerde investering maar laten u ook geld verdienen in een horizontaal lopende markt.

Kennis van de werking van deze oscillatoren is dus voor elke belegger van groot belang. In dit boek gaan we uitgebreid in op de voornaamste indicatoren die in een dergelijke markt worden gebruikt. .

Oscillatoren vertellen u exact wat u moet doen!

Het is daarom van het grootste belang dat een belegger inzicht krijgt in de werking van deze oscillatoren.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn geschreven om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over Oscillatoren is niet anders. Over een uur weet u meer over periodes, windows, parameters en dergelijke om oscillatoren op te zetten en te gebruiken dan menig specialist op het gebied van beleggen.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen voorkennis op het gebied van beleggen of het handelen in aandelen, obligaties of derivaten. De technieken die gebruikt worden worden vanaf de basis uitgelegd en vereisen geen enkele rekenkundige achtergrond.

Meer weten? r zijn nog veel meer boeken in deze serie en als u verder wilt leren op dit gebied dan zult u zien dat er ook op dat gebied nog wel iets te vinden is.

Elke grafiek is naar een oscillator om te rekenen. Hier leert u hoe simpel dat gaat.

Ook de Stochastics behoort tot de bekende indicatoren evenals de Williams %R indicator..

TSI / True Strength Index van Blau is minder bekend maar uitermate krachtig.

TTrendscore geeft aan of er sprake is van een opwaartse of neerwaartse trend.

PI% is een minder bekende oscillator, evenaals de Relative Vigor Index. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet bij horen.

De CCI ofwel Commodity Channel Indicator lijkt voor de termijnmarkten bedoeld maar blijkt ook in de financiële markten zijn verdiensten te hebben.

De MA Oscillator is in feite een variant op de voortschrijdend gemiddelde waar echter de afstand tot dat gemiddelde een rol bij speelt.

Het boek "Oscillatoren" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 37 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met uitsluitend feitelijke informatie over Oscillatoren en hun toepassing. Aan overbodige informatie om het boek nog wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
beleggingstechnieken

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek "Oscillatoren"? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "Oscillatoren" gewoon achteraf van uw eigen bankrekening. U wordt na bestelling direct via een email die u ontvangt naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. Die email bevat ook uw betalingsinstructies. U kunt er dus vandaag nog over het boek "Oscillatoren" beschikken.

Alle technieken zijn met behulp van een spreadsheet als bijvoorbeeld EXCEL direct toepasbaar. Moeilijke software is in het algemeen overbodig. Een cd met spreadsheets komt in 2013 beschikbaar dus houd onze sites in de gaten.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek kan iedereen helpen om de trend beter te bepalen en verkeerde timing van een kostbare investering te voorkomen. Dat kan u veel geld schelen. Heel veel geld. Toch kost dit boek met een groot aantal technieken maar €7,00.
Dit is sowieso geen geld voor een dergelijk gespecialiseerd boek dat beleggers veel geld op kan leveren. Maar hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Ook is het boek geschikt voor moderne hulpmiddelen als de e-reader en de Ipad.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u laat zien of u een trendvolgend systeem moet gaan gebruiken of dat u beter af bent met een oscillator-achtige indicator om op te handelen..

Dit boek geeft een stuk gemak omdat deze oscillatoren wel heel snel in praktijk te brengen zijn. Ook de interpretatie is simpel te doen, hoe exotisch de namen af en toe lijken te zijn.

U krijgt een stuk zekerheid dat het risico over uw timing. Die kostbare fouten die een verkeerde timing of het gebruik van een trendvolgend systeem zonder een trend op de beurs met zich meebrengen kunt u voorkomen.

Technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want u weet dat u niet op de waan van de dag maar op basis van een goede keuze voor het te gebruiken handelssysteem werkt.

De meeste technieken die hier beschreven staan vragen zeker geen permanente actie. En het is al helemaal niet nodig om constant achter de PC te zitten om alles op de minuut te volgen.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek over Oscillatoren mag geen belegger missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat.Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden