Een Al 130 jaar Populaire Techniek Voor Aandelenanalye
Met Een Voorspellende Waarde Tot 82% Is Totaal Ongeschikt Voor De Moderne Belegger, Toch?

Een techniek die rond 1880 lijkt te zijn ontstaan en die in de meeste moderne technische analyse software tot op de dag van vandaag voorkomt heeft zijn bestaansrecht wel bewezen zou je zo denken.

Toch kijkt het grootste deel van de beleggers er met grote verbazing naar en wat men niet snapt zal dan ook wel niet deugen.

Binnen een uur kent u het geheim van
de Point & Figure grafiek

En dat zou uw visie op dit op zich supersimpele analyseproduct wel eens drastisch in positieve richting kunnen veranderen. Realiseert u zich dat vr u er aan begint.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is?. Bijna elke softwarepakket biedt de mogelijkheden die voor Point and Figure nodig zijn. En dit boek levert u de basiskennis die ervoor nodig is

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig zijn ontwikkeld om in hooguit een uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek is niet anders. Over een uur weet uw wat u weten moet over Point and Figure charting.

Gemakkelijk uitproberen. Vaak zult u al software hebben waar u deze grafieken op kunt maken. De software die gebruikt is voor de voorbeelden in het boek komt in 2013 wederom beschikbaar. En zo niet? Met een ruitjesblok van de HEMA en een potlood gaat het ook! 130 jaar geleden gebruikte men er ook geen computer voor...Zelfs het vliegtuig moest nog uitgevonden worden en dat zou ook nog 20 jaar duren. Dus oud is het. Dat is zeker.

Verbazend eenvoudig. Het aantal basis begrippen dat u er voor moet beheersen zijn op de vingers van n hand te tellen.

Betrouwbaar. Er zijn niet veel cijfers over de betrouwbaarheid van de signalen maar die er zijn zijn goed. Dit heeft deels te maken met het feit dat P&F meer voor de wat langere termijn is en de korte termijn ruis, die bij vrijwel elke technische analysetechniek voor veel foute signalen zorgt.

Het boek Point and Figure grafieken is het n deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 26 pagina's A4 zonder overbodige onzin maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is
wegen naar welvaart

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek point & figure gewoon via uw eigen bankrekening. Geen moeilijke vooruitbetaling etc. U wordt na bestelling via een email die u ontvangt direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. Daar vindt u ook de betalingsinstructies. U kunt er dus vandaag nog over beschikken en over een uur weet u alles wat u weten wilt.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek wat u zoveel extra mogelijkheden bij uw aandelenanalyse gaat geven zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar 7,00.
Een heel laag bedrag natuurlijk voor een dergelijk gespecialiseerd boek, dus hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en personen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek duur voor de consument en de schrijver houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.

Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert geld op omdat u betere analyses kunt maken en uw aan- en verkopen ene stuk beter kunt "timen"

U krijgt een stuk zekerheid dat uw oordeel over een belegging te onderbouwen is.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Maar om die aanpak te kunnen doen is de kennis van dit boek natuurlijk wel wenselijk.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat!Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden