Het geheim van de unieke kracht van moderne tradingsystemen onthuld!

Computers beleggen beter dan mensen. En "trading" kunnen ze al helemaal veel beter. Maar het is nog niet volmaakt en dus blijft de mens een belangrijke schakel in het tradingproces.

Moneymanagent en de psychology van de belegger zijn de doorslaggevende factoren Moneymanagement is aardig te automatiseren, psychologie per definitie niet. Dus moet een tradingsysteem erop gericht zijn de psychologische belasting van de gebruiker van het systeem tot een minimum te reduceren.

Een effectief tradingsysteem voldoet aan hoge eisen qua selectie, timing, moneymanagement en ondersteuning van de gebruiker ervan..

Voor de juist timing is een tradingsysteem voorzien van een adviesmodule dat de aankoopmomenten bepaalt en van een exitmodule dat bepaalt wanneer een transactie afgesloten MOET worden. Met de nadruk op moet, want dat kan ook het nemen van een pittig verlies betekenen. Zeker als de trader zijn moneymanagement verwaarloost, wat nogal een gebeurt.

De meeste tradingsystemen zijn ook geschikt voor simulaties. Sommige ook voor optimalisaties maar die zijn vooral bedoeld voor dagdromers die zichzelf graag rijk rekenen. Met de dagelijkse praktijk hebben deze geoptimaliseerde zaken niet veel van doen.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over tradingsystemen past exact in die reeks. Het vertelt u de essentie. Niet meer, niet minder.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist in principe geen bijzondere voorkennis op het gebied van trading of beleggen. Gezien de doelgroep van dit boek, de wat meer gevorderde belegger, zullen er niet veel onbekende termen in voorkomen.

Meer weten? Veel van de onderwerpen die in dit overzichtsboek aan de orde komen worden in andere delen van deze boekenserie meer diepgravend uitgewerkt. Dus wilt u meer weten, kijk dan eens rond tussen onze aanbiedingen.

Het boek "tradingsystemen" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. De boekenserie was namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komt nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 48 pagina's A4 zonder overbodige gouden tips en reclame voor een bank of commissionair maar met veel feitelijke informatie die direct te gebruiken is. Aan dergelijke overbodige informatie om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet mee.
tradingsystemen

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "tradingsystemen" met behulp van het overbekende IDeal en u wordt na betaling direct naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt er dus vandaag nog over beschikken en over een uur weet u alles wat u weten wilt.

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Dit boek geeft een goed overzicht waar een trader mee te maken krijgt. Naar behoefte kan men met andere delen uit deze serie verder in de materie duiken.. Dit boek dat iedereen met belangstelling voor kortetermijn handel gelezen moet hebben kost slechts dergelijke techniek maar €7,00.
Dit bedrag verdient u waarschijnlijk bij uw eerste transactie al weer dik terug. Maar hoe kan een dik boek als dit, over zo'n gespecialiseer onderwerp dan zo voordelig zijn? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek alleen maar duurder voor de consument en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. Ook is het boek geschikt voor moderne hulpmiddelen als de e-reader en de Ipad.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek kan u veel geld besparen doordat het u simpele maar zeer effectieve technieken op het gebied van handel in opties, termijncontracten en dergelijke bijbrengt.

U krijgt een stuk zekerheid dat uw beleggingsportefeuille goed in elkaar zit en dat de langere termijn beleggingen goed ondersteund worden met constructies voor de korte termijn. U kunt kostbare fouten door het lezen van dit boek voorkomen.

Geautomatiseerde technieken zoals hier beschreven geven een stuk rust want bij elke beweging van de beurs weet u exact hoe u er op moet reageren. Uw geautomatiseerde systeem vertelt u precies wat u moet doen en vaak is dat het tegengestelde wat u eigenlijk zou willen doen.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat en die een aantal effectieve handelsstrategieën aan zijn beleggersgereedschapskist wil toevoegen.Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden