Legale voorkennis?
Wie weet.
Wel 16 jaar achter elkaar
>100% rendement
)*

Het trendkanaalsysteem stamt uit de jaren zestig en was een handmatig systeem. In 1992 zag de auteur kans het te automatiseren. Het werd een dusdanig succes dat hij jaren achtereen achtervolgd is door allerlei financiële instanties om het te verbieden. Terecht uit hun oogpunt wellicht, want de correctheid van de voorspellingen was beangstigend goed. Uiteindelijk bleef het bij zeer kostbare pesterijen. Maar het trendkanaalsysteem bestaat nog steeds...

Het trendkanaalsysteem heeft een aantal mensen rijk gemaakt. Er is een aantal keren geprobeerd een kopie te vervaardigen maar dat is voor zover bekend niemand gelukt. Hoewel, zou u het aan de grote klok hangen als het u gelukt was? Nee toch? De door ons gebruikte techniek gaan we ook niet vrijgeven, hoewel we er ooit een heel leuk bod op gehad hebben.

Het trendkanaalsysteem voorspelde ELKE crash vanaf 1900 minstens een week tevoren.

Het trendkanaal systeem heeft als grote voordeel dat het heel inzichtelijk is. Het is niet nodig om allerlei complexe signalen in nog lastiger grafieken te kunnen herkennen. De koop- en verkoopmomenten springen overduidelijk naar voren en zijn door iedereen te herkennen.

Denkt u ook niet dat de beste manier om ergens een oordeel over te kunnen geven, het domweg uitproberen is? Dit boek biedt een simpele, snelle en voordelige ingang in de wereld van de trendkanaalanalyse. Een spreadsheet om het uit te proberen is eventueel te downloaden als u interesse hebt om zelf te gaan experimenteren.De link naar deze spreadsheet vindt u in het boek.

In de loop van 2013 zal ons oude trendkanaalsysteem weer volledig beschikbaar zijn voor alle grote indices in de wereld. Het systeem wordt Engelstalig en zal wereldwijd in een abonnementsvorm worden aangeboden. Daarbij zullen 250 mensen per maand het systeem kunnen gebruiken. Na de normale afwachtende en wantrouwende periode in het begin zullen deze 250 posities snel bezet zijn door mensen die het trendkanaalsysteem geprobeerd hebben.

Kort maar krachtig!. Alle boeken uit deze serie van een boek of dertig over verschillende beleggersonderwerpen zijn ontwikkeld om in hooguit één uur een bepaald onderwerp uit de beleggingswereld onder de knie te krijgen en dit boek over trendkanaalanalyse is niet anders.

Verbazend eenvoudig. Dit boek vereist geen enkele voorkennis op het gebied van beleggen. Binnen een uur kunt u iedere discussie over trendkanaalanalyse aan.

Meer weten? De trendkanaalanalyse techniek is voor de korte termijn bedoeld en wordt vooral gebruikt in combinatie met opties. Als u meer wilt weten over opties dan vindt u in de overige boeken in deze serie zeer uitgebreide informatie over allerlei toepassingen waar het opties betreft.

Het boek "Trendkanaal, de legale vorm van voorkennis" is één deel van onze dertigdelige boekenserie over beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels weer ter beschikking komen. Alle titels waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 30 pagina's A4, en is puur feitelijk opgezet. Dus geen overbodige onzin maar met informatie die direct te gebruiken is. Aan opvulling om het boek wat dikker te maken doen we toch maar niet.
trendkanaalanalyse

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt het boek "Trendkanaal, de legale vorm van voorkennis" gewoon achteraf via uw bankrekening. U wordt na uw bestelling via een email die u ontvangt direct naar de webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt dus met enkele minuten over het boek beschikken.

De prijs van het boek hebben we nog niet genoemd. Als u eenmaal inzicht hebt in de ongekende mogelijkheden van de trendkanaalanalyse techniek dan zult u het met ons eens zijn dat we voor deze techniek eigenlijk elk bedrag kunnen vragen. Dit boek geeft een eerste, zeer belangrijke indruk en zal u zeker overhalen om straks gebruik te gaan maken van het online trendkanaalsysteem. Daarom kost dit boek maar €7,00.
Hoe we dat zo goedkoop kunnen doen? Dat is heel eenvoudig. Bij een gedrukt en ingebonden boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het betreffende boek alleen maar duurder voor de uiteindelijke lezer en de schrijver houdt er uiteindelijk nauwelijks iets aan over. Dat is met het downloadable aanbieden van boeken een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen. En anders zijn de boeken ook heel geschikt voor een e-reader als een Ipad etc.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Dus nog even op een rijtje:

Dit boek stelt het ongeëvenaarde trendkanaalsysteem aan u voor. U zult ervan overtuigd raken dat u deze analyse techniek moet leren gebruiken.

U krijgt een stuk zekerheid bij uw beleggingsbeslissingen dat u op geen enkele andere manier zult krijgen.

Als u de juiste conclusies uit trendkanaalgrafiek kunt trekken krijgt u al snel een voorsprong op andere beleggers.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek zal niemand die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat meer willen missen als hij eenmaal door heeft welke indrukwekkende potentie er in de simpel ogende grafieken verscholen zit!)* Op basis van verwachtingen die 1 week tevoren in het blad "Compass Charts" werden gepubliceerd en waarbij gehandeld werd in optiecontracten (uitsluitend gedekte posities met vast en bekend risico). Het slechtste jaar was 130%. Het beste jaar 624%.

Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden