Meer voorkennis met
Trendkanalen

 

U krijgt met Trendkanalen toegang tot de meest krachtige hulpmiddelen op het gebied van Technische analyse.

Veel mensen beschikken best over de nodige theoretische kennis van opties, bijvoorbeeld door het lezen van het eerste deel uit deze serie, maar dan komt de vraag hoe die kennis uit dat boek nu in geld om te zetten. Overigens is de kennis uit dat boek bij de opzet van dit boek als bekend verondersteld.

Als we goed met trendkanalen uit de voeten willen dan is het handig om over wat meer detailkennis te beschikken. Deze detailkennis vindt u in dit boek.

U weet dat trendkanalen en opties een ijzersterke combinatie vormen.

Algemene kennis van opties is dan ook zeer aan te raden naast de inhoud van dit boek, bijvoorbeeld met Optie Fundamenten I.

Smoothing. Het "gladstrijken" van verschillende curven die we in de wereld van de trendkanalen tegenkomen.

Hefboomeffect. Het hefboomeffect of "leverage"is de grote kracht en tegelijkertijd het grote gevaar van opties. U leert het te gebruiken in uw voordeel omdat trendkanalen de aankoopmomenten prima aangeven.

Winstnemen Winstnemen is een belangrijk iets. Met dit boek leert u waar u winst en verlies moet nemen. Geen gis- en gokwerk maar keiharde koersen waarop actie genomen moet worden.

Koerspatronen.U leert een aantal koerspatronen kennen die de u laten zien waar een trendomkeer wordt bevestigd of zelfs sterk bevestigd.

Er gebeurt iets.... Trendkanalen zijn uitstekend geschikt om te signaleren dat er iets geks op de markt aan de hand is, zodat u vr ieder ander al actie kunt nemen. U krijgt een verbazende voorsprong op uw collegabeleggers die deze techniek nog niet gebruiken.

Het boek "Trendkanalen II, meer voorkennis met trendkanalen" is het tweede deel van onze boekenserie over beleggen in opties, die op hun beurt weer onderdeel zijn van een serie van rond de dertig boeken op het gebied van beleggen. In de loop van 2012/2013 zullen alle titels over beleggen weer ter beschikking komen. Ze waren namelijk na twee keer eerder bijgewerkt te zijn uitverkocht geraakt, maar komen nu op veler verzoek, wederom bijgewerkt weer op de markt, dit keer in een downloadable versie.

Het boek beslaat 37 pagina's A4 direct te gebruiken informatie. De leesbaarheid wordt in het algemeen als heel goed beschouwd.
trendkanalen II

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdWilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt "Trendkanalen II, meer voorkennis met trendkanalen" gewoon met uw eigen bankrekening. U wordt na uw bestelling direct via een email naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. Die email bevat ook de betalingsinstructies. U kunt er dus vandaag nog over beschikken. Op korte termijn kunt u dan starten met de handel in opties..

Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek dat toegang geeft tot dusdanig krachtige technieken bij beleggen mag natuurlijk best iets kosten. Toch kost "Trendkanalen II, meer voorkennis met trendkanalen" maar 7,00.
Een zeer laag bedrag natuurlijk voor een zo gespecialiseerd boek. "Hoe kan dat dan?", zullen vele lezers denken. Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en tussenpersonen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek (te) duur voor de consument en de schrijver van het boek houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van. Iedereen beschikt wel over een printer om het boek zelf even te printen.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Dus alle voordelen van het boek nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst. De combinatie van opties en trendkanalen is echt supersterk. U leert met dit boek optimaal met deze vaak lastige en weerbarstige materie omgaan.

Dit boek bespaart u veel geld. U ziet hoe u optimaal de aankoop- en verkoopmomenten kunt bepalen.

U beperkt uw verliezen omdat u precies kunt zien waar u eventueel verlies dient te nemen

U maximeert uw winst omdat u precies kunt zien waar u optimaal winst kunt nemen.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt. Zeker als u ook alle delen over opties gelezen hebt. Dan weet u aardig wat af van opties. Ga er maar van uit de mensen met verbazing uw gevoel voor de markt zullen bekijken.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp in te roepen.

Dit boek over een unieke vorm van handel in opties wil geen belegger die serieus met zijn of haar beleggingen en effectenportefeuille omgaat, missen!!Onze zeer voordelige (7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden