De Keuze Is Aan U:
Welvaart Is Het Ervaren Van Rust,
Rijkdom Is De Constante Zorg
Dat Deze Rijkdom Weer Zal Verdwijnen

Een groot huis met een tophypotheek. Een dure lease auto. En de hele wereld zal met verbazing naar uw rijkdom kijken. Één onvoorzien probleem en de bank verkoopt het huis en de dealer haalt de auto terug...

Aan een welvarend mens zie je de rijkdom niet af. Die woont bescheiden en leeft bescheiden zonder al te veel of zelfs helemaal zonder schulden. Een onvoorzien probleem zal hem nauwelijks of niet raken.

Heeft u over dit verschil wel eens nagedacht?

In dit boek vindt u ruim 40 pagina's met 77 nadenkers over deze materie. Het is geen leesboek. Het is geen studieboek. Het is een boek dat u aan het denken zet over uw huidige leven en de mogelijkheden voor uw toekomst. Hoe u de keuze maakt voor zichtbare rijkdom versus een rustgevende minder zichtbare en risicovolle rijkdom.

77 tips voor het bereiken van werkelijke welvaart. Begin met het stap voor stap invoeren van deze eenvoudige regels en u zult als snel merken dat u op de goede weg bent naar financiële vrijheid.

Hoe zorg je voor de juiste mentale instelling. De rijken denken anders. De rijken hebben een andere benadering van het leven. U zult ontdekken wat het verschil in denken is tussen rijken en mensen die die rijkdom niet verwerven zullen.

Hoe beheert u uw welvaart door het zetten van de juiste doelen. Als u geen actieplan hebt dan plan u alleen onbewust maar voor mislukking.

Bereken hoeveel u waard bent zodat u weet waar u nu staat.

Hoe zorg je voor een aantal passieve inkomstenstromen?Het is de kunst om een aantal zo onafhankelijk mogelijke inkomsten stromen te verkrijgen en niet alle eieren in één mand te stoppen.

Beleggen is een belangrijk aspect dus een aantal praktische tips mogen zeker niet ontbreken.

Hoe begint u vandaag nog met geld verdienen.

+ veel, veel, meer!
wegen naar welvaart

Artist impression van het boek. Dit wordt als digitaal bestand geleverdOm uw rijkdom nog een minimaal stukje in de goede richting te doen bewegen hebben we gekozen voor een downloadable versie. U betaalt met behulp van uw eigen vertrouwde bankrekening. U wordt direct middels een email die u ontvangt naar een webpagina geleid waar u uw boek kunt downloaden. U kunt er dus vandaag nog over beschikken en een start maken om uw leven in de goede richting te gaan sturen.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Waar we het nog niet over gehad hebben is de prijs. Een boek wat u zoveel geld in de toekomst gaat besparen zou natuurlijk best iets mogen kosten. Toch kost dit boek maar €7,00.
Een absurd laag bedrag natuurlijk, dus hoe kan dat dan? Heel simpel. Bij een normaal boek moeten er allerlei bedrijven en personen ook nog een paar procent aan verdienen. Dat maakt het boek duur voor de consument en de schrijver houdt er nauwelijks iets aan over. Dat is op deze manier een stuk beter geregeld. Iedereen heeft er voordeel van.

Dus nog even op een rijtje:

Dit boek levert u geld op. Te beginnen met vandaag maar zeker in de toekomst.

Dit boek bespaart u veel geld. De eerste besparingen kunt u direct na het lezen in gang zetten.

Vraagt u zich wel eens af of u op de goede weg bent? Met dit boek weet u het zeker. En zekerheid is een prettig gevoel

U weet dat u optimaal bezig bent om een goede oude dag te realiseren.

Anderen zullen maar al te graag willen weten waar uw succesvolle aanpak vandaan komt.

Rijkdom is meestal gebaseerd op schuld. Welvaart is gebaseerd op bezit. Dus u hoeft zich straks niet meer over de schulden te bekommeren.

Betaling van het boek en ophalen van de website is buitengewoon simpel en zou het toch nog misgaan dan heeft u een hele serie mogelijkheden om hulp te krijgen.

Dit boek mag niemand missen die serieus met zijn of haar financiën omgaat!Onze zeer voordelige (€7,00) boekenserie voor beleggers (3e vernieuwde serie)

U betaalt bij ons zelfs deze digitale boeken gewoon achteraf! Risicoloos proberen dus!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare en nog terugkomende delenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel


e-gulden

Onze boeken kunt u ook betalen met e-gulden