De boekenserie van Compabo Trading & Investment per 1-9-2014

1

[ blad 1] [ blad 2] [ blad 3] [ blad 4] [ blad 5]

   

De converteerbare obligatie

Het onbekende alternatief.

Converteerbare obligaties zijn een tussen vorm tussen aandelen en obligaties waarin geprobeerd is het beste uit twee werelden te combineren. Wat niet wil zeggen dat er niet de nodig valkuilen zijn.
VERSCHIJNT BINNENKORT.

   

De beste beleggingstechnieken

(als u niet weet hoe u de beurs moet voorspellen)

Natuurlijk kunt u zelf de beurs proberen te voorspellen, of er een adviseur of een beursgoeroe voor inhuren, maar er zijn meer mogelijkheden. In dit boek worden een aantal technieken behandeld die een vorm van 'automatisch beslissen' mogelijk maken.
KLIK HIER EN BESTEL NU!

   

De theorie achter technische analyse.

Voor velen is het een mysterieus gegoochel met lijntjes en grafieken, waar verder weinig kop of staart aan zit. Maar desondanks heeft deze techniek een snel groeiende schare aanhangers. In deze uitgave leest u waarom dat is.
VERSCHIJNT BINNENKORT.

   

De beleggende holbewoner

Mensen, en dus ook beleggers, zijn voorgeprogrammeerd om te verliezen. En doen ze dan ook. Dit boek leert u attent te zijn op wat er allemaal mis kan gaan.
KLIK HIER EN BESTEL NU!

   

WIN!

is een fors boek (lichte meerprijs) dat technieken bevat waarmee met behulp van opties en korte termijn voorspellingen consequent geld verdiend wordt. Werkt absloluut niet, net als alle andere bestaande technieken, voor de wat langere termijn maar prima voor de korte.
VERSCHIJNT BINNENKORT.

   

De Warrant

Het minder bekende neefje van de optie

De warrant is in de verte verwandt aan de optie, maar wijkt er toch in veel belangrijke aspecten vanaf. Vandaar er aan de warrant een eigen boek is gewijd.
VERSCHIJNT BINNENKORT.

   

De zin en onzin van Elliot en Fibonacci

Elliot wave theorie wordt door sommigen bejubeld en door anderen juist volledig verguisd. De waarheid zal zo als gewoonlijk wel weer in het midden liggen maar dat de vaak erbij gebruikte reeks van Fibonacci grote onzin in wordt in dit boek glashard aangetoond.
KLIK HIER EN BESTEL NU!

Alle boeken worden digitaal geleverd voor slechts 7,00 en zijn tegen meerprijs geprint en ingebonden te leveren. Daarbij kunt u het boek eerst downloaden en beoordelen voordat u tot betaling over gaat. U bestelt dus zonder enig risico. Het risico ligt bij ons. Maar als we u en onze producten niet 100% zouden vertrouwen zouden we het niet kunnen doen. Nu kan het wel...

b[ blad 1] [ blad 2] [ blad 3] [ blad 4] [ blad 5]