Verleden, heden en toekomst

Geschatte leestijd: 2 minuten

Verleden, heden en toekomst

De geschiedenis van e-Gulden

Verleden, heden en toekomst beginnen we uiteraard met de start en de daarop volgende geschiedenis.  e-Gulden bestaat sinds het voorjaar van 2014.  De stichting die de munt ondersteunt bestaat sinds de zomer van 2014.

In die periode van bijna vier jaar op het moment van schrijven  is veel gebeurd. In de onderliggende pagina’s wordt een toelichting op het verleden, heden en toekomst gegeven.

Verleden, heden en toekomst

e-Gulden in de huidige tijd

Het heden is voor de e-Gulden vooral een periode van vooral nieuwe mogelijkheden en uitdagingen waar door community en stichting vorm aan gegeven moeten gaan worden.  Met name initiatieven buiten de stichting worden daarbij aangemoedigd. Het is duidelijk dat de huidige stichting gewoon te klein is. Twee parttime vrijwilligers, hoe bekwaam en gedreven ook, kunnen het werk gewoon niet aan.  Dus wordt er gezocht naar mensen die activiteiten buiten de stichting uit willen voeren.

En in feite is de website waar u nu op bezoek bent daar een voorbeeld van. Al is het doel waarmee deze gebouwd is wellicht iets afwijkend. .

Meer over verleden, heden en toekomst onder de volgende links:

e-Gulden verleden en heden

Valse start en aanloopproblemen

Een community als bedrijf

Stichting e-Gulden foundation

Wij-versus-jullie effect

De eerste vier jaar

De e-Gulden portemonnee

e-Gulden promotie

Naamsbekendheid van de e-Gulden

Gebrek aan acceptatie van de e-Gulden

De uitdagingen

concurrentie voor de e-Gulden

Bedreiging voor de e-Gulden

De toekomst van e-Gulden

Sommige mensen vragen zich af of e-Gulden een toekomst heeft.  Dat is een voor de hand liggende vraag als je erin wilt investeren.   Er zijn vele cryptomunten in omloop. En er komen bijna dagelijks nieuwe bij.  Maar er zijn weinig munten met zo’n solide fundament als e-Gulden. Die vraag naar de toekomst is alleen maar positief te beantwoorden. Iedereen die zich in de e-Gulden en de mogelijkheden verdiept zal dat toe moeten geven.

En het is vooral dat ijzersterke fundament dat e-Gulden boven alle mogelijkheden doet uitsteken. En wat zoek u ander om uw zuurverdiende geld in te investeren, nietwaar?

Het zogenaamde oeruschild maakt de e-Gulden onverslaanbaar als we naar anderen kijken.  Als iemand al in een cryptomunt wil gaan beleggen, dan is de e-Gulden gewoon een voor de hand liggende keuze.

Natuurlijk moet er nog veel gebeuren. We zijn er nog lang niet, met name qua acceptatie en naamsbekendheid maar dat zijn goed oplosbare zaken.

Er zijn vele wegen die daar naar Rome leiden en die worden door stichting en community beslist adequaat opgepakt en vorm gegeven.

e-Gulden heeft alle reden de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Onder de volgende links vindt u meer over de toekomst:

e-Gulden in de toekomst

De toekomst van e-Gulden als munt

De toekomst van e-Gulden als geld

De naamsbekendheid van de e-Gulden