e-Gulden in de toekomst

Geschatte leestijd: 1 minuut

e-Gulden in de toekomst

Toekomst voorspellen is vrij lastig. Ook e-Gulden in de toekomst is niet of nauwelijks te voorspellen.  Daarvoor is er een veel te groot scala een factoren die elkaar op allerlei manier beïnvloeden, versterken en tegenwerken.

De mening over e-Gulden in de toekomst die hier wordt gegeven is dan ook volledig voor rekening van uw auteur .  Deze mening  zal beslist door een groot aantal mensen niet gedeeld worden.

Maar één ding is zeker met al die meningen en voorspellingen. Er is niemand die het echt weet. Het zijn meningen. Niet meer. Niet minder.

Dat is prima. Want hoe meer meningen hoe beter. Het kan de kwaliteit van e-Gulden alleen maar ten goede komen als er van verschillende kanten naar gekeken wordt.  Dus laat die andere meningen maar komen.

In de verschillende onderliggende pagina’s vindt u meer informatie over de ongetwijfeld positieve toekomst van de e-Gulden.  Want op zich is er alle reden om vertrouwen in  e- Gulden in de toekomst  te hebben.

e-Gulden heeft met zijn oeruschild gewoon teveel voor op andere cryptomunten. Misschien zijn die er op dit moment nog beter in om zich te presenteren maar er wordt door stichting en community druk aan gewerkt om deze laatste achterstand weg te werken.

Onder de volgende links vindt u meer over de toekomst:

e-Gulden in de toekomst

De toekomst van e-Gulden als munt

De toekomst van e-Gulden als geld

De naamsbekendheid van de e-Gulden