valse start en aanloopproblemen

Geschatte leestijd: 1 minuut

Valse start en roerige periode

De beginperiode met de valse start van e-Gulden is best roerig geweest. Met name de periode vóór de overname door de stichting e-Gulden Foundation heeft een wat rommelige indruk gegeven die bij een groot aantal personen lang is blijven hangen.

Stichting stelt orde op zaken

Dat was zeker niet terecht want de stichting e-Gulden Foundation stelde al snel orde op zaken. Wie nog geld in de vom van aangevraagde en toegezegde e-guldens tegoed had kon dat al snel na de overname tegemoet zien.

Hoogwaardige techniek

In de bijna vier jaar daarna is er veel gebeurd. Er zijn vele initiatieven genomen die ervoor gezorgd hebben at e-Gulden zeker technisch op een zeer hoog niveau staat. De beveiliging is uniek. Evenals het extreem lage energieverbruik. Het nieuwe Oeruschild draagt daar perfect zorg voor.

Ruimte voor verbetering

Helaas zijn naamsbekendheid en acceptatie nog wat achtergebleven maar met de nodige aandacht moet ook daar het nodige in positieve zin te veranderen zijn. Laten we zeggen dat er nog ruimte voor verbetering aanwezig is. En dat er geen onoverkomelijke hobbels zijn om van e-Gulden in de toekomst nog verder een succes te maken.

De problemen zijn geschiedenis

Als we zien hoe e-Gulden nu een plaats in de cryptowereld veroverd heeft mogen we best wel spreken van aanloopproblemen en een valse start die inmiddels geschiedenis genoemd mag worden.