Effective Ads

Wie zijn wij

Wat is "Effective Ads"

Effective Ads regelt voor een aantal losse bedrijven en gebruikt advertenties, banners, links en andere technieken om contacten te leggen tussen de websites onderling en met de websites van derden. Dit om één aanspreekpunt te hebben voor alle advertentiemogelijkheden die de ruim 150 aangesloten sites bieden.

Ons streven is om adverteren vooral voor iedereen leuk en betaalbaar te houden. De tarieven die door sommigen op internet gehanteerd worden vinden we niet leuk meer en daar houden we ons dan ook verre van.

Op deze site worden een aantal mogelijkheden aangegeven. Zie de knoppen hierboven, Maar er is natuurlijk ook altijd maatwerk mogelijk. Dat gaat in overleg en we verzoeken u dan ook vriendelijk om daar even de contactknop voor te gebruiken.

Grofweg komt de dienstverlening van Effective Ads het volgende neer:

Voor banners  kan gekozen worden voor een betaalde variant (zie volgende punt) of een gratis variant via onze bannerexchange. Er komen exchanges die op bepaalde doelgroepen gericht zijn zodat zeer gericht adverteren mogelijk is.

Voor advertenties zijn er vele mogelijkheden met advertenties in allerlei formaten, van kleine buttons tot complete webpagina's via ons mini-internet systeem, gebaseerd op het unieke stiabon systeem dat in het 4e kwartaal beschikbaar komt.